Betaalmethoden

Bij Lossnutrition kun je gemakkelijk en veilig op 5 manieren betalen:

iDeal
Ideal is in Nederland één van de bekendste manieren om online te betalen. Bijna alle banken in Nederland zijn aangesloten bij deze betalingsmethode.
Meer informatie

PayPal
PayPal is ook een snelle en veilige manier om je bestelling mee te betalen. Je hebt hier alleen je e-mailadres voor nodig. Dit is een handige betaalmethode wanneer je al een PayPal account hebt. Deze methode is veilig en efficiënt. Ook is het mogelijk om je Creditcard/bankaccount aan je PayPal account te koppelen.
Meer informatie

Belfius Direct Net
Belfius Direct Net is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.
Meer informatie

KBC/CBC Payment 
KBC/CBC Payment is een online betaalmethode voor klanten van de KBC en CBC. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië.
Meer informatie

Creditcard
Betaal je graag met je creditcard, visacard, Carte Bleue, MasterCard, DiscoverCard of American Express-card? Ook dat is mogelijk bij Lossnutrition.nl. Je bestelling wordt verzonden zodra wij je betaling hebben ontvangen. Je wordt naar een beveiligde online omgeving geleid, om misbruik van kaartgegevens te voorkomen.